Pas op, straks krijgen we ‘veel meer baby’s’

Leestijd: < 1 minuut

Een Politico-verslaggever woonde in december 2023 de eerste Natalconferentie bij. Deze conferentie wil de geboortecijfers in Amerika substantieel verhogen. De huidige geboortecijfers leiden tot een culturele doodsspiraal, aldus Life Site News. Kevin Dolan, de voorzitter van deze conferentie, zei: “Elk land in de ontwikkelde wereld, en de meeste landen in de ontwikkelingslanden, worden op de lange termijn geconfronteerd met een bevolkingsdaling op een schaal die het onmogelijk maakt die groei in stand te houden.” Niet alleen economische groei, maar zelfs het in stand houden van de mensheid is ermee gemoeid.

De Politico-verslaggever hekelde de bijeenkomst. Volgens haar probeert Nieuw Rechts en soortgelijke extremistische bewegingen de meerderheid in de samenleving te krijgen door veel kindjes te ‘produceren’. Ook zouden de bijeenkomst simplistisch stellen dat het krijgen van baby’s allerlei problemen in de westerse samenleving op zou lossen.

Volgens Kevin Dolan is bij 80% van de kinderloze echtparen sprake van ‘ongeplande kinderloosheid’. “De infrastructuur die ervoor zorgt dat gewone mensen onderwijs krijgen, een baan krijgen, paren vormen en kinderen opvoeden, is gewoonweg afgebroken”, vervolgde hij. Maar toch: “Als je ergens voor gebouwd bent, dan ben je ook gebouwd om verliefd te worden, kinderen te krijgen en ze groot te brengen.”

Meer buitenlands nieuws

Lobby WPATH leverde weinig steun op

In een lopende rechtszaak komen allerlei mails openbaar over de manier waarop de WPATH steun zocht voor haar zorgstandaarden voor ‘transgenderbehandelingen’. De SOC-8 schrijft voor

Italië verbiedt draagmoederschapstoerisme

Het Italiaanse Hogerhuis heeft woensdag een wet goedgekeurd, die stellen verbiedt om in het buitenland een kind via een draagmoeder te verwekken, zo meldt Reuters.