First Lady Nigeria pleit voor eerbare kleding

Leestijd: < 1 minuut

Oluremi Tinubu, de echtgenote van president Bola Tinubu, pleitte voor bescheiden kleding tijdens het bezoek van Meghan Markle. Markle, de vrouw van prins Harry, kwam in opspraak door de onthullende kleding die ze droeg tijdens het bezoek, aldus Daily Wire. De First Lady van Nigeria wees op het verschil tussen mannen en vrouwen. De mannen zijn goed gekleed, terwijl de vrouwen hun naaktheid laten zien.

“In onze cultuur accepteren we naaktheid niet. Dat is helemaal niet mooi. Meisjes moeten vertrouwen hebben in wie ze zijn. Daarvoor hoeven ze zich niet te ontkleden.” Aansluitend riep ze op om de krachten te bundelen en als moeders onze huishoudens in orde te houden. Door eenvoud en met verenigde kracht kunnen we grotere welvaart voor onze natie bewerkstelligen.

Meer buitenlands nieuws

Lobby WPATH leverde weinig steun op

In een lopende rechtszaak komen allerlei mails openbaar over de manier waarop de WPATH steun zocht voor haar zorgstandaarden voor ‘transgenderbehandelingen’. De SOC-8 schrijft voor

Italië verbiedt draagmoederschapstoerisme

Het Italiaanse Hogerhuis heeft woensdag een wet goedgekeurd, die stellen verbiedt om in het buitenland een kind via een draagmoeder te verwekken, zo meldt Reuters.