Je bekijkt nu Bijbels Beraad MV benoemt nieuwe medewerkers

Bijbels Beraad MV benoemt nieuwe medewerkers

Leestijd: < 1 minuut

PERSBERICHT

Bijbels Beraad M/V heeft met ingang van september twee nieuwe medewerkers benoemd. Ds. L.G. de Deugd is als lector in dienst getreden. Ds. De Deugd is predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Elst en docent godsdienst aan het Ichtus College te Veenendaal. De taak als lector betreft een benoeming voor 0,2 fte.

Als publicist is in dienst getreden mw. W. (Willemien) Gunnink – Janssen. Gunnink woont met haar gezin in Newark-on-Trent (Engeland) waar haar man predikant is van de Fernwood Community Church, verbonden aan de Fellowship of Independent Evangelical Churches. Gunnink zal zich voor Bijbels Beraad M/V richten op het publiceren van artikelen en het volgen van internationale ontwikkelingen.

‘We zijn verheugd met deze benoemingen’, aldus Laurens van der Tang, voorzitter van Bijbels Beraad M/V. Ds. L.G. de Deugd heeft zich in het kader van zijn studie al uitgebreid verdiept in de thema’s waar Bijbels Beraad M/V zich mee bezighoudt, en heeft bovendien veel affiniteit met jongeren. We zijn daarom blij met zijn komst. Dat geldt ook voor Willemien Gunnink. Ze brengt veel voor ons relevante kennis mee, en kan vanuit haar positie een belangrijke bijdrage leveren aan ons werk.   

De benoeming van de nieuwe medewerkers betreffen deels de vervanging van dr. M. Klaassen, die tot voor kort fulltime lector was voor Bijbels Beraad M/V. Recent werd hij bevestigd als predikant van de Hersteld Hervormde Gemeente te Barneveld. Dr. Klaassen blijft overigens verbonden aan Bijbels Beraad M/V, als lid van de visiegroep, scribent en mentor.

Bijbels Beraad M/V richt zich op de Bijbelse doordenking van vraagstukken rond man-zijn, vrouw-zijn, huwelijk en seksualiteit. Door middel van publicaties, lezingen en conferenties worden christenen toegerust om vast te houden aan Bijbelse waarden in een seculiere samenleving.

Meer informatie over Bijbels Beraad M/V: www.bijbelsberaadmv.nl