Tim Tebow vecht tegen kindermisbruik

Leestijd: < 1 minuut

Voormalig voetballer en honkbalspeler Tim Tebow gaat de strijd aan met kindermisbruik, meldt de Christian Post. Op 10 september las hij op Capitol Hill chatberichten voor van zedendelinquenten, waarin zij allerlei verwrongen fantasieën delen. Hiermee sloot hij zich aan bij een groep Republikeinse en Democratische senators die de Renewed Hope Act zouden presenteren. Dit wetsvoorstel is erop gericht dat alles op alles wordt gezet om de seksuele uitbuiting van kinderen en vrouwen tegen te gaan. Kinderen die hierin gevangen zitten, moeten bevrijd worden en hulp krijgen, zodat ze weer de mogelijkheid krijgen ‘om weer te bloeien’.

Tim Tebow werd na zijn bekering geraakt door de misbruikte, uitgebuite en uitgestotenen in de samenleving. Hij richtte de Tim Tebow Foundation op, om juist deze mensen op te zoeken hen te bevrijden van hun juk door het Evangelie van Jezus Christus. De Renewed Hope Act geeft deze doelstelling een stevige impuls.

Defend Young Minds schrijft in een artikel over de enorme macht van de porno-industrie. Zij stimuleert alle perversiteiten, maakt toegang ertoe gratis, probeert incest, racisme en vernederend geweld te normaliseren, is zakelijk en mainstream (er zijn vakbladen, vakbeurzen en trainingsvideo’s en de elite praat er openlijk over), en tenslotte doen ze er alles aan om de negatieve invloeden te ontkennen of te bagatelliseren.

Meer buitenlands nieuws

Parlement Georgië keurt anti-LHBT-wet goed

In Georgië is dinsdag een wetsvoorstel aangenomen om de familiewaarden van het land te beschermen. De wet bevat onder meer een verbod op ‘Pride’-evenementen, censuur

Australië doet Orwelliaans wetsvoorstel

De Australische regering heeft opnieuw een wet ingediend om hard op te treden tegen ‘ernstig schadelijke en aantoonbaar onjuiste’ desinformatie. Het vorige wetsvoorstel werd ingetrokken,